Wat we allemaal doen

Neem een kijkje in onze digitale keuken en lees wat we doen en hoe we dat aanpakken.

ecommerce

Webapplicaties

Intelligente webapplicaties die bedrijfsprocessen vereenvoudigen en de productiviteit verhogen.

Aanpak

We brengen uw wensen in kaart en gaan aan de slag met onze ontwerper. Door korte lijnen en heldere communicatie zorgen we ervoor dat de applicatie niet alleen vorm krijgt, maar ook gebruiksvriendelijk wordt. Tegelijkertijd brengen we de technische kant in kaart. Zo onderzoeken we onder andere welke technieken we het best kunnen gebruiken, aan welke standaarden we moeten voldoen en hoe we de webapplicatie op de bestaande digitale infrastructuur binnen jullie organisatie kunnen aansluiten.

Technieken

Zodra het voorwerk gereed is, beginnen we met het bouwen van de webapplicatie. Afhankelijk van uw wensen loopt de productietijd uiteen van een paar weken tot maanden (of zelfs langer). Aan de hand van vooraf overeengekomen momenten leveren we een testversies op die we vervolgens zorgvuldig testen.

Ook maken we gebruik van geautomatiseerde testprocessen om te voorkomen dat uw webapplicatie na een update ineens niet meer functioneert.

Frameworks
AngularJS Bootstrap CSS3 Google Analytics HTML5 jQuery Laravel WordPress
mobile

Mobiele Applicaties

Uw desktop- of webapplicatie geschikt maken voor gebruik op Android, iOS of Windows Phone?

Aanpak

We gaan met u om tafel zitten en bekijken wat u met uw mobiele applicatie wilt gaan bereiken. Vervolgens maken we een plan. Op welke platforms moet uw applicatie beschikbaar komen? Android, iOS, Windows Phone of misschien zelfs ook op een minder bekend platform. Nadat we duidelijk in kaart hebben gebracht hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een product, gaan we aan de slag met de bouw van een functionele mobiele applicatie.

Technieken

Afhankelijk van de platforms van de applicatie werken we met de afzonderlijke ontwikkelingstools van Android, iOS of Windows Phone. We zijn ervan overtuigd dat dit beter werkt dan een ‘alles-in-een’ oplossing, die vaak niet op elke telefoon blijkt te werken. Om te garanderen dat uw mobiele applicatie van de hoogste kwaliteit is, werken we samen met professionals die al jaren ontwikkelen voor deze platforms.

Frameworks
Android Apple Google Analytics
websites

Websites

Prachtige Wordpress websites die u op internet vertegenwoordigen.

Aanpak

We analyseren uw bedrijf en huisstijl om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf. We overleggen met u over het doel van de website, welke wensen u heeft en denken mee over de beste manier om uw bedrijf te profileren op internet.

Heeft u nog geen huisstijl? Dan ontwerpen wij die voor u.

Technieken

Wij bouwen de websites in WordPress, omdat dit in onze ogen qua gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie en bestaande plugins de meest adequate en mooie websites oplevert.

Alle websites die we bouwen zijn uiteraard ook geschikt voor de mobiele telefoon.

Heeft u nog naast de standaardfunctionaliteiten nog specifieke wensen? Geen probleem, we bouwen graag een oplossing op maat voor u.

Frameworks
Bootstrap CSS3 Google Analytics HTML5 jQuery WordPress
ecommerce

Webwinkel

Een webwinkel beginnen of uw bestaande webwinkel uitbreiden of optimaliseren?

Aanpak

Iedere winkel heeft zijn eigen uitstraling, assortiment en personeel, waardoor de winkelervaring voor de klant uniek is. Dat geldt ook voor webwinkels. Wij begrijpen dat en zetten uw concept om in een exclusieve webwinkel die uitstraalt waar u voor staat!

Zodra uw webwinkel online staat, ondersteunen we bij de optimalisering voor de zoekmachines en zorgen we desgewenst voor een passende online advertentiecampagne. We helpen u van begin tot eind, zodat uw webwinkel een doorslaand succes wordt!

Technieken

Afhankelijk van de grootte van de webwinkel en uw wensen werken we met WordPress en Woocommerce, Opencart of Magento voor de realisatie.

Bestaande webwinkelskunnen wij uiteraard naar wens aanpassen, uitbreiden of een complete metamorfose geven.

Frameworks
Bootstrap CSS3 Google Analytics HTML5 jQuery WooCommerce WordPress
Een project in gedachten?

OLD BROWSER

Old browsers don't work with newer features.
Please update your browser