Software op maat die voor u werkt

Heeft u een behoefte waarin niet wordt voorzien door bestaande softwareoplossingen die op de markt zijn? Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij bouwen software die is aangepast aan de exacte eisen van uw bedrijf om u de ultieme flexibiliteit, functionaliteit en integratie te bieden.

Waarom software op maat?

Maatwerksoftware biedt uw organisatie tal van voordelen. Softwareoplossingen die al op de markt zijn, zijn niet ontworpen met uw unieke bedrijf in gedachten en schieten vaak tekort. Hier zijn enkele van de voordelen voor het bouwen van uw eigen software op maat:

  • Verhoogde productiviteit: Uw team zal sneller en efficiënter werken met software die is ontworpen voor uw specifieke behoeften. Met software op maat kunt u knelpunten identificeren die de productiviteit van uw medewerkers vertragen en deze direct oplossen.
  • Verlaagde kosten: Met software op maat hoeft u niet langer te betalen voor extra licenties, extra hardware of functies die u niet nodig hebt en niet zult gebruiken. Hoewel de aanloopkosten van een maatwerkoplossing hoger kunnen lijken, zijn ze op de lange termijn vaak goedkoper en veel flexibeler, en kunnen ze vaak de plaats innemen van meerdere softwareabonnementen.
  • Eigen software: Wanneer u maatwerksoftware ontwikkelt, is deze van u! Dat betekent dat de gegevens in uw organisatie blijven, dat u geen dure maandelijkse kosten per gebruiker hoeft te betalen en dat de functies, mogelijkheden en gebruikersinterface volledig zijn afgestemd op uw bedrijf.
  • Flexibiliteit voor groei: Groei sneller met een schaalbare oplossing. U kunt eenvoudig functies toevoegen als u die nodig hebt om te voldoen aan de behoeften van uw groeiende bedrijf.
  • Naadloze integraties**: Integratie met andere software is naadloos wanneer u een softwareoplossing op maat maakt. In tegenstelling tot kant-en-klare softwareoplossingen hebt u een concurrentievoordeel doordat u zelf kunt bepalen welke integraties van derden u wilt gebruiken om uw efficiëntie en de functionaliteit van de software te verbeteren.

Hoe te beginnen met de ontwikkeling van software op maat

Veel organisaties weten niet goed hoe ze moeten beginnen met het maken van maatwerksoftware. U bent immers expert in uw vakgebied, niet in maatwerksoftware! Dat is waar wij om de hoek komen kijken. We helpen al meer dan 10 jaar klanten met hun softwarebehoeften en staan bij elke stap voor u klaar. Het maken van software op maat is vaak een mooi evenwicht tussen uw eisen voor de software en uw budget en tijdlijn. Ons eerste doel is altijd om zo snel mogelijk tot een minimum viable product (MVP) te komen.

Wat is een MVP? Waarom is het zo belangrijk?

Een MVP is een versie van een softwareproduct met net genoeg functies om zo snel mogelijk feedback van gebruikers te krijgen. In plaats van jaren te werken aan een aangepast softwareproduct met elke denkbare functie, houdt het streven naar een MVP het budget laag, verhoogt het de snelheid van levering en helpt het om een beter product te maken.

Ontwikkeling van nieuwe producten

Heeft u een idee voor een nieuw product? Bij Aery zijn we uw partner voor het hele proces van concept tot oplevering (en verder). Productontwikkeling begint lang voordat er ooit een regel code is geschreven. De plannings- en onderzoeksfase is aantoonbaar net zo belangrijk als de daadwerkelijke code, omdat het de basis legt voor het succes van het gehele product. Wij gebruiken Agile Methodologie om uw product tot leven te brengen en zo snel mogelijk een MVP te ontwikkelen.

Leave a message

Contact us if you have any questions about our company or products.
We will try to provide an answer within a few days.