Website maken

Website laten maken?

Een website laten maken en binnen twee weken online? Dat kan!

Heeft u een verouderde website die niet meer bij uw bedrijf past of helemaal niks voor u oplevert? Of heeft u net een nieuwe onderneming gestart en bent u op zoek naar een bedrijf dat een passende nieuwe website voor u kan maken?

Onze aanpak

Om de beste website voor u te kunnen maken hebben doorlopen we onderstaand traject om ervoor te zorgen dat wij u het beste resultaat kunnen bieden. We bouwen al on ze websites met het gebruiksvriendelijke Wordpress beheersysteem waarmee u zelf gemakkelijk nieuwe teksten en plaatjes kunt toevoegen aan uw nieuwe website.

Offerte aanvragen


Kennismaking

Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om onze klanten te leren kennen. Daarom komen we graag bij u langs voor een eerste gesprek. Zo krijgen wij een goed idee voor wie we de website bouwen en welk doel u voor ogen heeft.


Projectomschrijving en offerte

Naar aanleiding van ons gesprek maken wij een projectomschrijving waarin we alle belangrijke punten naar voren laten komen. Aan de hand van die projectomschrijving maken we een offerte waarin duidelijk staat hoe hoog de kosten voor de verschillende werkzaamheden zijn.


Design van de website

Na uw akkoord gaat onze designer aan de slag met het ontwerp van uw website. We gaan uit van uw huidige logo en huisstijl. Heeft u die nog niet? Geen probleem, dan maken we die voor u. Zodra het ontwerp klaar is spreken we dit met u door en maken we de laatste wijzigingen zodat alles tot in de puntjes is verzorgd. Als er foto’s gemaakt moeten worden voor de website doen we dat ook in deze stap.


Programmeren van de website

Nu gaat het echte werk beginnen. Onze programmeurs beginnen met het bouwen van uw website om ervoor te zorgen dat deze er precies zo uit komt te zien als het ontwerp. We controleren alles zorgvuldig en zorgen dat uw website goed werkt op alle moderne computers en mobiele telefoons. Ook maken we uw website zo, dat deze goed in de zoekresultaten van Google zal worden weergegeven.


Teksten toevoegen aan de website

Nadat de website is gebouwd is het tijd om deze te vullen met teksten. Dat doen we in overleg met u en indien gewenst met een tekstschrijver die de teksten optimaliseert voor het internet.


Afronden en uitleg CMS

Als laatste lopen we de website helemaal na om te kijken of alles werkt zoals verwacht. Natuurlijk heeft u tijdens deze fase ook toegang om de website te bekijken. Daarnaast geven we u uitleg over de werking van het Wordpress CMS (beheersysteem) zodat u voortaan zelf nieuwe foto’s en teksten toe kunt voegen aan de website. Na uw goedkeuring zetten we de website online en krijgt u toegang tot rapportages die u inzicht geven in de bezoekers van uw nieuwe website.

Wat kost een website?

Afhankelijk van uw budget kunnen er veel keuzes gemaakt worden tijdens het laten maken van een website. Zo kunt u er voor kiezen om een maatwerk website te laten bouwen, die speciaal voor u wordt ontworpen, of we kunnen een bestaand ontwerp compleet aan uw huisstijl aanpassen. We kunnen al een website met Wordpress CMS (beheersysteem) voor u maken vanaf € 1500,- 

Omdat voor ieder bedrijf de situatie anders is gaan we altijd graag het gesprek aan. Dan kijken we wat er bij uw situatie past en hoe we u daar zo goed mogelijk mee kunnen helpen. Neem contact met ons op en we reageren binnen 48 uur.

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

De tijd die het kost om een website te laten maken hangt af van het type website. We kunnen een website die gebaseerd is op een bestaand ontwerp al binnen twee werkdagen online zetten. Bij een maatwerk website is het heel verschillend, afhankelijk van de wensen en beschikbaarheid duurt het bouwen van een maatwerk website tussen de twee weken en twee maanden.