Maatwerk web-based applicatie voor beheer en onderhoud

Boomapp is een web-based managementprogramma voor beheer en onderhoud van landschap. Wij hebben de bestaande access applicatie grondig geanalyseerd, opnieuw in kaart gebracht en vervolgens van de grond af aan gebouwd en ingericht. Een complex project met een technisch hoogstaand resultaat.

Uitdaging

De reeds bestaande applicatie voldeed niet meer aan de wensen van de beheerders. Het grootste mankement was dat het een logge, langzame applicatie was die geen toekomstbestendigheid meer had. Daarom hebben we - na een grondige analyse - gekozen voor een cloud/saas oplossing, de applicatie ombouwen naar een webapplicatie. Uitgangspunten en vereisten voor de nieuwe applicatie zijn: een hogere gebruiksvriendelijkheid, (deels) mobiel benaderbaar en gebruikers moeten vooral inzicht krijgen in de informatiestromen. De hoeveelheid informatie is namelijk enorm en wordt tot op detailniveau beheerd. Dit vergt een slim systeem, een goede planning en zeer technische kennis.

Resultaat

De maatwerk oplossing voor Boomapp is een web-based applicatie geworden die het beheer en onderhoud van landschap visueel inzichtelijk én beheersbaar maakt. Het is een dynamisch project waarbij wij nog steeds werken aan nieuwe functionaliteiten. Enkele features die we nu in de applicatie hebben gebouwd zijn: de applicatie is multi-language, de data is te exporteren naar Excel, het beheer is op detail niveau, het beheer is gevisualiseerd en de beheer-formulieren zijn ook voor mobiel geoptimaliseerd.

Heeft u ook zo'n interessant project voor ons?

OLD BROWSER

Old browsers don't work with newer features.
Please update your browser