Online sponsorplatform

Tilburg University is bezig met de bouw van een nieuw gebouw met een prachtige nieuwe collegezaal. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze stoelen gemakkelijk via een website gesponsord kunnen worden. Deze maatwerk tool is een mooie combinatie van innovatie en fondsenwerving.

Uitdaging

Tilburg University wilde een online platform waarop studenten, afgestudeerden en oud-professoren met elkaar in contact gebracht worden. De vraag was om dit te doen via een website waarop de afgestudeerden en oud-professoren stoelen in de nieuwe collegezaal sponsoren. Het geld dat dit oplevert wordt vervolgens gebruikt om speciale projecten van studenten te kunnen financieren.

Resultaat

Samen met Michelle Peters hebben we het idee uitgewerkt tot het platform waarop via een interactieve kaart met stoelen een eigen stoel uitgezocht kan worden. Vervolgens wordt je meegenomen in een stapsgewijs bestelproces waarmee je gemakkelijk de benodigde gegevens in kunt vullen en een quote toe kunt voegen aan je stoel. Nadat de betaling compleet is en een medewerker van Tilburg University via het beheersysteem dit heeft geverifieerd is de quote gelijk zichtbaar voor bezoekers van het platform!

Kay is een zeldzame programmeur waarmee ik voor diverse projecten al een hele tijd plezierig samenwerk. Naast het feit dat hij snel, efficiënt en goed programmeert is hij erg goed in het contact met mensen. Een combinatie die je niet zo vaak tegenkomt en hem daarom zo’n prettige partner maakt. Hij kan in ‘normale mensen taal’ uitleggen welke uitdagingen maar vooral ook oplossingen er zijn voor een wens, probleem of idee.

Michelle Peters

Heeft u ook zo'n interessant project voor ons?

OLD BROWSER

Old browsers don't work with newer features.
Please update your browser