Experts in het ontwikkelen en integreren van API's

Verbind je software. Wij specialiseren ons in het bouwen van schaalbare, betrouwbare en veilige API oplossingen. We onze verbonden samenleving wordt een API integratie al snel noodzakelijk voor jouw applicatie. Verhoog de efficiëntie, verminder handmatige handelingen en vergroot de flexibiliteit van jouw applicatie of dienst.

Wat is een API koppeling?

Een API (ook wel Application Programming Interface) koppeling is een stuk software dat programma's of apparaten informatie met elkaar uit laat wisselen. Met een API koppeling kunnen softwaresystemen met elkaar communiceren. Dat zorgt voor meer of verbeterde functionaliteit en soms ook toegankelijkheid tot de data of software.

Bij Aery gebruiken we de laatste technologie en methodieken om maatwerk API koppelingen te bouwen die bij de behoeften van jouw bedrijf passen.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van het maken van nieuwe verbindingen tussen systemen binnen jullie organisatie tot het integreren van populaire API's zoals die van Exact Online, Mailchimp, Google, Mollie (en nog duizenden meer). Met onze maatwerk integraties is er voor iedereen een passende oplossing.

De voordelen van een API koppeling

Er zijn talloze voordelen die het maken van een API koppeling voor jullie organisatie kan hebben.

  1. Verbind cloud software met elkaar: Voor software in de cloud zijn API koppelingen de standaard.
  2. Vermijd het bouwen van dure maatwerk software: Met het gebruik van API's is het mogelijk de functionaliteit van twee bestaande softwarepakketten met elkaar te combineren zodat je niet vanaf nul iets hoeft te bouwen dat al bestaat.
  3. Krijg weer toegang tot oude gegevens: Haal gegevens van een oude server, database of applicatie en zet het over naar de software die jullie echt gebruiken.
  4. Verhoog de productiviteit: Bespaar kostbare uren van jullie IT- en ontwikkelteam door de verbinding tussen software te automatiseren met een API koppeling.
  5. Creëer nieuwe kansen: Voeg nieuwe functionaliteit en verbinding toe die jullie product of dienst kan verbeteren.

Our Custom API Software Integrations

At Aery, we handle the development, integration, publishing, documentation, deployment and maintenance of APIs. We develop powerful API architectures with a security-first focus and API call management platforms that manage users, authentication and throttling API calls. We also create:

  • Custom key encryptions
  • Access control dashboard
  • Single Sign-On
  • Scalable Caching Proxies
  • And more

Leave a message

Contact us if you have any questions about our company or products.
We will try to provide an answer within a few days.