Onze services

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie om uw project tot leven te brengen.

Een website die uw beste gezicht naar voren brengt

Een professionele, snelle en geoptimaliseerde website is niet langer een "want to have", maar een "must have" voor elk bedrijf. Als u met Aery werkt, wordt uw website niet alleen mooi, maar ook gebouwd met de nieuwste technologie, geoptimaliseerd voor SEO en vindbaar op zoekmachines zoals Google, en gebouwd met het oog op veiligheid.

WordPress Web Development

Custom Website Development

Statamic Website Development

Front-End Web Development

Back-End Web Development

> $ npm install move.js
Everything is installed

> $ gulp
scss watching
LiveReload started
Opening localhost:7000

> $ drawillusion
scss watching
LiveReload started
Opening localhost:3000

> $ filset
Everything is installed

> $ designstack
Everything is installed

> $ that’s it
Yup, that’s it.
                  

Toonaangevende app ontwikkeling op maat

Wij creëren best-in-class applicaties op maat en begeleiden u door het hele proces. Wij ontwikkelen bedrijfskritische applicaties voor bedrijven van alle groottes en industrieën. Het ontwikkelen van een app is een project in meerdere fasen, en wij begeleiden u bij elke stap, van onderzoek en prototyping tot ontwerp, ontwikkeling, testen, lancering en ondersteuning.

Web Application Development

IOS App Development

On-Device Apps

Android App Development

Enterprise App Development

Software ontwikkeling op maat

Uw bedrijf is uniek, en zo ook uw softwarevereisten. Of u nu een nieuw softwareproduct wilt lanceren of interne software nodig hebt om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, wij staan van begin tot eind voor u klaar. Wij stellen functionaliteit en veiligheid voorop, zodat uw bedrijf software van de hoogste kwaliteit en voortdurende ondersteuning krijgt.

Software Design

Research & Prototyping

Interface Design

UI/UX Design

Verbind uw software met aangepaste API-integratie

Bij Aery gebruiken we de nieuwste technologie en methoden om op maat gemaakte API integratie oplossingen te creëren die voldoen aan uw zakelijke behoeften. De soort verbindingen die u kunt maken zijn bijna eindeloos. Van het creëren van nieuwe verbindingen binnen uw organisatie tot het integreren met populaire API's zoals Exact, Lightspeed, Mailchimp, Mollie, Google (en duizenden andere), onze maatwerk integratieoplossingen voldoen aan uw unieke eisen.

Laten we over uw project praten!

Neem contact met ons op