Website ontwikkeling op maat

Maak indruk met uw online aanwezigheid. Je website is de online etalage van je bedrijf. Daarom is het niet alleen belangrijk dat je site er piekfijn uitziet, maar moet het ook perfect werken op verschillende apparaten (en vindbaar zijn op verschillende zoekmachines).

Nieuwe Website Nodig?

Of je huidige website nou te oud is (of veel te oud), je een nieuw bedrijf bent gestart of een productlijn uitbreidt, een professionele website is van levensbelang voor je bedrijf. Een nieuwe website neemt overwegingen met zich mee zoals:

 • Op welk platform moet uw website gebouwd worden?
 • Welke functies zijn vereist?
 • Heeft u al gedacht aan UX?
 • Is snelheid van je website een prioriteit? (hint: dat zou wel moeten!)
 • Heeft u al aan SEO gedacht?
 • Zal de gebruikerservaring vloeiend overlopen tussen mobiel en computer?

Deze vragen kunnen overweldigend zijn, maar ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van websites, en heeft ervaring met talloze platforms en soorten projecten.

Aery ontwikkelt als ruim 10 jaar websites en heeft ervaring met talloze platformen en soorten projecten.

WordPress Ontwikkeling

Wordpress is een flexibel en krachtig open-source platform met een robuust content management systeem (CMS). Aangezien het volledig aanpasbaar is, is vrijwel alles mogelijk. Het systeem is gebaseerd op PHP-codering en is een van de meest gebruikte website platforms ter wereld. Bij Aery hebben we verschillende opties voor uw WordPressWordpress behoeften, afhankelijk van de grootte en omvang van uw project.

Template WordPress Ontwikkeling

Met behulp van onze eigen op maat ontwikkelde, gebruiksvriendelijke template, kunnen wij een eenvoudige website voor u maken en tijd en kosten besparen die normaal bij het bouwen van een website komen kijken. Dit is een goede optie als u een kleine website nodig heeft zonder maatwerk. Het wordt gebouwd en onderhouden door het Aery team en is speciaal gemaakt voor kleine websites met een lager budget zonder in te leveren op snelheid en technologie.

WordPress Ontwikkeling op maat

Heeft u een grotere website, of een met meer complexiteiten en functionaliteiten? Een WordPressWordpress website op maat is waarschijnlijk een betere optie voor u. Uw team zal nog steeds in staat zijn om de inhoud van de website aan te passen zodra deze is voltooid, dus u hoeft niet elke keer een ontwikkelaar te bellen om een zin te veranderen!

Op zoek naar aangepaste plugins of toepassingen met WordPressWordpress? Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van WordPressWordpress klanten met hun op maat gemaakte applicaties. Wij kunnen met u samenwerken om iets nieuws te bouwen, of om bestaande applicaties of API's te integreren in een nieuwe op maat gemaakte (of bestaande) WordPressWordpress website.

Statamic Website Ontwikkeling

Statamic is een content management systeem met verschillende voordelen over een WordPressWordpress installatie. Ondanks dat dit platform vrij nieuw is, zijn er al duizenden websites met dit platform gemaakt en boekt het steeds meer populariteit onder ontwikkelaars, ondernemers, en niet-technische gebruikers. Statamic websites worden gemaakt met de nieuwste veiligheidsprotocollen snelle laadtijden, en premium klantenservice.

Niet zeker of Statamic bij je past? Ons team doet graag een persoonlijke aanbeveling gebaseerd op uw unieke situatie.

Laravel Ontwikkeling op maat

Laravel is een van de krachtigere open-source platforms voor de ontwikkeling van website applicaties. De open-source software en de mogelijkheid om alles aan te passen is ideaal voor bedrijven met speciale behoeften en waarbij veel werk op maakt vereist is. Onze op maat gemaakte Laravel websites hebben hoge veiligheidsnormen, snelle laadtijden, klantenondersteuning en volledige personalisatie.

e-Commerce website ontwikkeling

Heb je een webwinkel nodig? Ons team heeft met een groot aantal e-commerce platforms gewerkt en kan een aanbeveling doen gebaseerd op uw specifieke situatie. Momenteel bevelen we vaak Sylius aan om een bliksemsnelle en krachtige webshop neer te zetten, maar we hebben ook jaren ervaring met WooCommerce en Shopify. Laten we een gesprek voeren en bekijken welk platform het beste past bij uw unieke behoeften.

Wireframes & Ontwerp

Ongeacht wat voor soort website je kiest, een belangrijke stap in ieder succesvol websiteproject is het implementeren van wireframes en het perfectioneren van het ontwerp. Bij wireframing werken we met uw team om ervoor te zorgen dat alle stakeholders de structuur van de website goedkeuren. Ons webdesign team brengt jouw ideeën tot leven en zorgt ervoor dat de gebruikerservaring perfect is.

Al onze projecten worden SEO-ready geleverd met een gebruiksvriendelijk content management systeem

Het heeft geen zin een mooie website te maken die uw team niet makkelijk kan bewerken. Daarom worden al onze websites ontwikkeld met een CMS die niet-programmeurs makkelijk kunnen gebruiken. Ook worden onze website Google-vriendelijk geleverd. We volgen de SEO best practices zodat je zoekmachines te vinden bent op zoekmachines. Tests op verschillende apparaten zorgen ervoor dat de gebruikerservaring vloeiend is op verschillende besturingssystemen, wat je gebruikers (en Google) tevreden houdt.

We Nemen Veiligheid Serieus

In de wereld van vandaag mogen conformiteit en beveiliging nooit een bijzaak zijn.

Je Website Beveiligen

We werken met de nieuwste technologieën om je website met de modernste encryptie te beveiligen. Daarnaast bieden we doorgaand onderhoud om je website bij te werken en te beschermen tegen kwetsbaarheden.

Conformiteit en GDPR

Elke website die gegevens van EU-burgers verzamelt en verwerkt moet voldoen aan de voorschriften van de General Data Protection Regulation (GDPR). Afhankelijk van uw bedrijf kan het zijn dat uw website moet voldoen aan:

 • De European Accessibility Act (EAA), aangenomen in 2019 en gaat in juni 2025 van kracht
 • ISO/IEC 40500:2012
 • ISO/IEC 27701
 • ISO/IEC 27001
 • And more.

Wij helpen je aan de eisen voor deze normen te voldoen.

Leave a message

Contact us if you have any questions about our company or products.
We will try to provide an answer within a few days.