Wij zijn Aery

We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden: eerlijk, zonder vertraging en to the point.

Tech geobsedeerd

Uw project wordt ontwikkeld met behulp van de nieuwste, veiligste technologieën.

Onze missie

Wij slagen wanneer onze klanten slagen. Onze missie is het creëren van softwareproducten die bedrijven in staat stellen meer klanten te werven, meer producten te verkopen, efficiënter te worden en te groeien.

Onze visie

Toonaangevende technologische toepassingen. Onze visie is om baanbrekend werk te leveren met onze websites en applicaties. Wij zijn uw partner in technologie.

Ons team

Ontmoet de mensen achter de magie bij Aery

Kay Lucas

Oprichter en hoofdontwikkelaar

Kay brengt 11 jaar technisch ervaring als full stack developer en zakelijk inzicht voor het runnen van Aery. Hij heeft een diepgaand begrip van het grote geheel en een vermogen om ingewikkelde technische concepten te vertalen naar uitvoerbare stappen.

Leuk weetje: In zijn vrije tijd maakt Kay graag ijs (vanaf nul!).

Maarten De Boer

Senior ontwikkelaar

Maarten is onze back-end development expert met diepgaande kennis van back-end architectuur en server infrastructuur. Maarten geniet vooral van de uitdagingen van het ontwerpen van een applicatie vanaf nul of het refactoren van een bestaande applicatie.

Leuk weetje: Maarten is ook een getalenteerd fotograaf en is in zijn vrije tijd te vinden op professionele fotografie evenementen.

Cas

Ontwikkelaar

Cas is een getalenteerde ontwikkelaar met een passie voor techniek. Hij houdt ervan een nieuwe uitdaging aan te gaan, of het nu gaat om het perfectioneren van een gebruikersinterface of zich te verdiepen in back-end development. Maar bovenal voelt hij zich aangetrokken tot het probleemoplossende aspect van ontwikkelen en het vinden van de 'beste' manier om iets te laten werken.

Leuk weetje: Cas verzamelt sneakers, keyboards, en sinds kort, planten.

Maya Nikolovski

Project Manager

Maya heeft meer dan 5 jaar Project Management ervaring en 10 jaar werkervaring bij digitale bureaus. Ze verdiept zich graag in de details van projecten en zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Leuk weetje: In haar vrije tijd werkt Maya momenteel aan een mysterieuze roman.

Wat onze klanten te zeggen hebben

Aery is de beste in de omgeving.

Altijd snel een oplossing gevonden voor het probleem.

Goede service en altijd lekkere coffee.

Laten we over jouw project praten

Boek vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek