Website

Taxus Taxi

Taxus Taxi zamelt taxussnoeisel in om kankermedicatie van te maken. Wij hebben ze geholpen om de inzameling te optimaliseren.

Uitdaging

Taxus Taxi zamelt ieder seizoen enorme hoeveelheiden taxussnoeisel in. Al het snoeisel wordt bij de klant thuis opgehaald omdat het zo snel mogelijk verwerkt dient te worden (anders gaat de werkzame stof verloren). Wij hebben geholpen om dit proces te analyseren en met behulp van een nieuwe website en een planningssysteem te optimaliseren.

Resultaat

De nieuwe website van Taxus Taxi is geoptimaliseerd om het maken van een afspraak zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor de kwaliteit van het taxus is het van belang dat men zich tijdens en na het snoeien aan een paar regels houdt. Die worden ook overal door de website en in de verdere communicatie per e-mail of telefoon duidelijk gecommuniceerd.

Daarnaast is er het planningssysteem, waarin Taxus Taxi alles kan regelen. Het inplannen van de afspraken die via de telefoon of e-mail binnenkomen, het maken van routes voor de chauffeurs, de routes als GPS bestanden voor de navigatie downloaden en het invullen van het resultaat van een route. Door alles in een systeem te combineren sluit het naadloos op elkaar aan.

 • Technologies
  WordPress, Angular
 • Services
  Website, Admin Panel
 • Designers
  Lift 3
 • Company
  Taxus Taxi
 • Link

Awaretrain

Een platform voor online training op het gebied van security awareness.

Have A Seat

Tilburg University wil studenten, afgestudeerden en oud-professoren met elkaar in contact brengen. Wij hebben met ze meegedacht.