Website

Have A Seat

Tilburg University wil studenten, afgestudeerden en oud-professoren met elkaar in contact brengen. Wij hebben met ze meegedacht.

Uitdaging

Tilburg University wilde een online platform waarop studenten, afgestudeerden en oud-professoren met elkaar in contact gebracht worden. De vraag was om dit te doen via een website waarop de afgestudeerden en oud-professoren stoelen in de nieuwe collegezaal sponsoren. Het geld dat dit oplevert wordt vervolgens gebruikt om speciale projecten van studenten te kunnen financieren.

Resultaat

Samen met Michelle Peters hebben we het idee uitgewerkt tot het platform waarop via een interactieve kaart met stoelen een eigen stoel uitgezocht kan worden. Vervolgens wordt je meegenomen in een stapsgewijs bestelproces waarmee je gemakkelijk de benodigde gegevens in kunt vullen en een quote toe kunt voegen aan je stoel. Nadat de betaling compleet is en een medewerker van Tilburg University via het beheersysteem dit heeft geverifieerd is de quote gelijk zichtbaar voor bezoekers van het platform!

  • Technologies
    Laravel
  • Services
    Website, backend development
  • Company
    Tilburg University
  • Link

Awaretrain

Een platform voor online training op het gebied van security awareness.