Wij zijn Aery

Aery is een jong bedrijf met een enthousiast team. We gaan graag de uitdaging aan om de mooiste en beste websites en applicaties voor u te bouwen.

 • Missie

  Onze passie is mensen te helpen met gebruik van de nieuwste technieken in websites en applicaties. Het streven is met onze producten een hogere efficiëntie, meer klanten of andere voordelen voor onze klanten te realiseren.
  We gaan elke nieuwe uitdaging maar al te graag aan!

 • Visie

  We willen met onze websites en applicaties grensverleggend werk leveren. We passen niet alleen de nieuwste ideeën toe, maar helpen ook voortdurend nieuwe technieken te ontwikkelen.

 • Waarden

  Service is het belangrijkste principe binnen Aery. Onze klanten behandelen we zoals we zelf graag behandeld willen worden: eerlijk, to the point en snel.

 • Outsourcing

  Sinds kort hebben we een goed samenwerkingsverband met Oekraïne. Daar helpen ze ons om sneller betere websites en applicaties te bouwen tegen een lagere prijs. Daarnaast is het natuurlijk ook inspirerend om samen te werken met een collega uit het buitenland. Een win-winsituatie dus! Wij stellen onze Oekraïense collega hieronder graag aan u voor.

Team

 • Kay Lucas

  Aansturing, ontwikkeling
  Werkt sinds zijn studie Communicatie & Multimedia Design - Informatica in 2011 fulltime aan het bouwen van websites en applicaties.

  Likes:
  - Gitaar spelen
  - Motor rijden
  - IJs maken en eten!
 • Olesya Pavlova

  Back-end ontwikkeling
  Na haar studie Toegepaste Wiskunde is Olesya de wereld van de informatica ingestapt. Nu werkt ze al vier jaar als back-end ontwikkelaar.

  Likes:
  - Reizen
  - Snowboarden
  - Haar parkiet Vasya
 • Aery is al jarenlang een betrouwbare partner in de ondersteuning van mijn digitale gereedschap. Problemen worden snel en adequaat opgelost, niet alleen waar het software betreft, maar zo nodig ook voor de hardware.

  Gerard Sonnemans, Kinderboekenschrijver en voorzitter van Stichting Lalibela

Wat we allemaal doen

OLD BROWSER

Old browsers don't work with newer features.
Please update your browser