Taxus Taxi

Taxus Taxi zamelt taxussnoeisel in om kankermedicatie van te maken. Wij hebben ze geholpen om de inzameling te optimaliseren.

Klant

Taxus Taxi

Product

Website

Periode

2016 - heden

Uitdaging

Taxus Taxi zamelt ieder seizoen enorme hoeveelheiden taxussnoeisel in. Al het snoeisel wordt bij de klant thuis opgehaald omdat het zo snel mogelijk verwerkt dient te worden (anders gaat de werkzame stof verloren). Wij hebben geholpen om dit proces te analyseren en met behulp van een nieuwe website en een planningssysteem te optimaliseren.

Snel zien hoe Taxus Taxi werkt.

Taxus Taxi biedt materialen aan om het snoeisel in optimale kwaliteit te houden. We hebben een berekentool gemaakt waarmee je precies weet hoeveel tassen en zeilen je nodig hebt.

Er is een samenwerking met veel hoveniers die het snoeien voor een klant kunnen doen.

Resultaat

De nieuwe website van Taxus Taxi is geoptimaliseerd om het maken van een afspraak zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor de kwaliteit van het taxus is het van belang dat men zich tijdens en na het snoeien aan een paar regels houdt. Die worden ook overal door de website en in de verdere communicatie per e-mail of telefoon duidelijk gecommuniceerd.

Daarnaast is er het planningssysteem, waarin Taxus Taxi alles kan regelen. Het inplannen van de afspraken die via de telefoon of e-mail binnenkomen, het maken van routes voor de chauffeurs, de routes als GPS bestanden voor de navigatie downloaden en het invullen van het resultaat van een route. Door alles in een systeem te combineren sluit het naadloos op elkaar aan.

Het grafische ontwerp van de website is gemaakt door Lift 3.