Twijfelmoeder

Op Twijfelmoeder schrijft Patricia over het maken van de keus om wel of geen kinderen te hebben.

Klant

Patricia de Ryck

Product

Website / blog

Periode

02/2019 - 08/2019

Uitdaging

In 2019 is het boek "De twijfelmoeder" uitgekomen, waarin Patricia twijfel over een kinderwens onder de loep neemt. Bij een nieuw boek hoort ook een vernieuwde website in dezelfde stijl als de kaft. Daarnaast hebben we een extra focus op de mobiele bezoeker gelegd door het mobiele gebruik helemaal te optimaliseren en de snelheid van de site te verbeteren.

Homepage van Twijfelmoeder

Artikel op Twijfelmoeder

Resultaat

We hebben een compleet nieuw thema ontwikkeld op basis van het ontwerp. Dat is vliegensvlug gegaan om de website nog op tijd klaar te hebben voor de boekpresentatie. Vervolgens hebben we dat thema geoptimaliseerd voor snelheid en SEO door de laadtijd (PageSpeed) te verbeteren en Schema Markup toe te passen.

Omdat Patricia nog twee andere websites heeft, Vlaams kijken en ZZP bewust, hebben we het thema zo ontwikkeld dat het ook op deze websites toe te passen is (met weer net een eigen stijl in kleuren en iconen).

Voor het ontwerp van de website hebben we Fresh Next ingeschakeld. Ze hebben de stijl van het boek perfect overgenomen en vertaald tot een modern ontwerp.