Digitaal maatwerk

Heb je een groot of een klein digitaal vraagstuk? Wij pakken het op en komen met een passende oplossing. We denken groot(s), grensverleggend en vernieuwend, maar blijven nuchter en kijken hoe onze ideeën jou verder helpen. Functie staat altijd voorop, maar we besteden natuurlijk ook aandacht aan een mooie vorm.

Wij maken

Software

Software biedt steeds meer mogelijkheden om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen.

Wij ontwikkelen intelligente (mobiele) webappplicaties op maat; passende oplossingen voor vraagstukken. We beginnen natuurlijk met het in kaart brengen van de uitdaging. Soms ligt er een andere vraag achter de uitdaging, die niet direct naar voren komt. Wij gaan met jullie in gesprek en komen daarna met een goede oplossing die past. Door korte lijnen en heldere communicatie zorgen we dat de applicatie niet alleen de juiste vorm heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is.

# Laravel
# Symfony
# Angular
# Wercker
Wij maken

API Integraties

Laat je software met elkaar praten waardoor tijdrovende handelingen verdwijnen.

Wij kunnen je helpen om twee of meer softwarepakketen met elkaar te laten communiceren. Lees meer over het realiseren van een API Koppeling.

# REST
# JSON-RPC
# SOAP
Wij maken

WordPress websites

Laat zien wie je bent; waar je bedrijf of organisatie voor staat. Bereik je doelgroep online en vertel je verhaal.

Een website geeft je de ruimte om dat verhaal te vertellen en de doelgroep te verwelkomen. Wij bouwen websites in WordPress, dit zeer gebruiksvriendelijke en mooie websites die hun doel dienen. Daarnaast is het heel zoekmachinevriendelijk (seo), zeer geschikt voor mobiel en werkt het optimaal met vele bestaande plugins.

# WordPress
# Bootstrap
# jQuery

Onze aanpak

We kunnen mooie dingen ontwerpen, waarin functionaliteit en boodschap zeer kundig en eigentijds verweven zijn, maar dat is niet het doel. Het is een middel om de gebruiker, jullie doelgroep, iets te geven waar hij mee verder kan. Een positieve gebruikservaring draagt bij aan jullie organisatiedoelstellingen.